Godla s Petrášom do extraligových Piešťan

NETKY.SK • 10 Január 2015, 07:11 • 2 min
Godla s Petrášom do extraligových Piešťan

PIEŠŤANY - Hrdina slovenskej hokejovej reprezentácie do 20 rokov na nedávno skončenom juniorskom svetovom šampionáte brankár Denis Godla bude v najbližšom období chytať v slovenskej extralige.

slovakia

left justify in out

Podľa správy na oficiálnom webe klubu ŠHK 37 Piešťany sa 19-ročný gólman sťahuje do tohto kúpeľného mesta. Spolu s najužitočnejším hokejistom z MS hráčov do 20 rokov v Kanade ide do Piešťan aj ďalší bronzový medailista zo spomenutého podujatia útočník Samuel Petráš. 

 

Po úspešnom šampionáte by mali obaja mladíci dostať v Piešťanoch dostatok priestoru na ľade. "Po pozitívnych jednaniach prezidenta ŠHK 37 Jaroslava Lušňáka s vedením bratislavského Slovana sa nám podarilo z bronzovej reprezentácie do 20 rokov získať dvoch hráčov a to útočníka Samuela Petráša a brankára Denisa Godlu. Obaja nám budú k dispozícii na striedavý štart. U Sama Petráša ešte dolaďujeme niektoré veci, no obaja by mali nastúpiť už v nedeľňajšom zápase, ktorý hráme v Banskej Bystrici. Chceme využiť ich fazónu z majstrovstiev sveta, najmä tú Denisa Godlu,“ povedal generálny manažér ŠHK 37 Jaroslav Laifer. 


Godla v Piešťanoch zvýši konkurenciu na brankárskom poste. "Určite to nebudeme riešiť tak, že by mal niekto z dvojice Šúrek - Rybár odísť. Obaja zostávajú u nás. Je možné, že Godlu bude využívať aj Slovan, takže si necháme všetkých troch. Z brankárskej trojice vypadne akurát domáci Kičina, no ten by mal s nami naďalej trénovať,“ pokračoval Laifer a dodal: "Zatiaľ by z kádra nemal nikto odísť, no niektorých hráčov sme upozorňovali, aby zlepšili fazónu. Stále sa však vyskytuje množstvo zranení alebo ochorení, takže nám ten počet hráčov akurát vyhovuje.“



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies