Godla do najvyššej fínskej súťaže, podpísal s Kuopiom

NETKY.SK • 13 Apríl 2016, 11:10 • 2 min
Godla do najvyššej fínskej súťaže, podpísal s Kuopiom

KUOPIO - Po sezóne strávenej v drese Kokkolan Hermes v druhej najvyššej fínskej hokejovej súťaži Mestis Hockey League sa slovenský brankár Denis Godla posúva o level vyššie.

slovakia

left justify in out

Mladého gólmana na dva roky získal klub KalPa Kuopio z elitnej Liigy. Dvadsaťjedenročný kežmarský rodák odchytal v ročníku 2015/2016 v základnej časti 33 zápasov s priemerom 2,76 inkasovaného gólu a mal 91,66-percentnú úspešnosť zásahov. V play-off nastúpil na sedem duelov. "Denis je mladý brankár s veľkým potenciálom a so schopnosťou ďalej sa rozvíjať. Vo svojej vekovej kategórii patrí k špičke," tvrdí športový riaditeľ Kuopia Kimmo Kapanen. Godla bol hrdinom svetového šampionátu do 20 rokov v Kanade 2015, kde ho vyhlásili za najužitočnejšieho hráča turnaja, keďže výrazne prispel k zisku bronzových medailí pre Slovensko. V minulosti chytal za Slovan Bratislava v KHL aj extraligových Piešťanoch.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies