Godál predĺžil zmluvu so Spartakom Trnava, Baez v klube skončil

NETKY.SK • 21 Jún 2016, 18:39 • 2 min
Godál predĺžil zmluvu so Spartakom Trnava, Baez v klube skončil

TRNAVA - Vedenie fortunaligového futbalového klub FC Spartak Trnava sa dohodlo so skúseným stopérom Borisom Godálom na novom štvorročnom kontrakte.

slovakia

left justify in out

V klube naopak skončil stredopoliar Aldo Baez, ktorý sa nedohodol s vedením na predĺžení spolupráce. TASR o tom v tlačovej správe informoval PR manažér Spartaka Marek Ondrejka.

 

Dvadsaťdeväťročný Godál má v červeno-čiernom drese za sebou ročné pôsobenie. Za Spartak nastúpil v 25 zápasoch, v ktorých strelil dva góly. "Napriek tomu, že to bola turbulentná sezóna, splnili sme predsezónny cieľ. Výkony boli ako na hojdačke. Sezónu sme ukončili s pozitívnou bilanciou a postupom do Európskej ligy. Našli sme trénera, ktorý s nami bude, dúfam, úspešný. Verím, že nová sezóna bude ešte úspešnejšia ako tá uplynulá," vyjadril sa Godál.

 

Rokovania o novej zmluve boli zdĺhavé, po podpise si odfúkli obe strany. "Konečne to mám z krku. Vždy, keď hráčovi končí zmluva, každý sa ho pýta, čo s ním bude. Je to také hektické obdobie. Nevedel som, na čom som, ale vedel som, že klub má o moje služby naďalej záujem. Teším sa, že som týmto podpisom zhodil zo mňa balvan a môžem sa naplno sústrediť na futbal," neskrýval spokojnosť po podpise zmluvy bývalý hráč Trenčína a Zaglebie Lubin.

 

Spartak sa so šikovným stopérom dohodol na štvorročnej spolupráci. "Je to dlhodobý kontrakt, pretože verím, že tento klub zažije v najbližších rokoch výraznejší úspech a chcem byť pritom," dodal Godál, ktorý sa teší na novú sezónu. "Sme v Európskej lige. Bohužiaľ, prvý zápas odohráme bez fanúšikov. Krátkodobým cieľom je postup do druhého predkola, aby si naši fanúšikovia mohli Európsku ligu užiť v čo najväčšom počte," dodal.

 

V Trnave končí Aldo Baez, 27-ročný defenzívny stredopoliar sa vracia do pražskej Slavie, kde pred príchodom do Spartaka odohral 23 zápasov. V drese "andelov" ich má na konte o päť viac, s jedným streleným gólom. V "malom Ríme" končí po ročnom hosťovaní. "V Trnave som zažil krásny rok. Spoznal som super kabínu, na ktorú nezabudnem. Teším sa, že som mohol obliekať dres Spartaka. Každý vie, ako to vo futbale chodí. Nedohodli sme sa, chcel som zostať ďalší polrok, ale nemohol som ovplyvniť iné veci. Určite budem spomínať na skvelú partiu a ešte lepších fanúšikov," uviedol Baez pre klubový web.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies