Glváč: Kaliňák má zatiaľ dôveru poslaneckého klubu

NETKY.SK • 16 Jún 2016, 13:53 • 2 min
Glváč: Kaliňák má zatiaľ dôveru poslaneckého klubu

BRATISLAVA – Minister vnútra Robert Kaliňák má zatiaľ dôveru parlamentného poslaneckého klubu strany Smer-SD. Po vystúpení prezidenta Andreja Kisku v národnej rade to novinárom povedal podpredseda parlamentu a predseda poslaneckého klubu Smeru-SD Martin Glváč.

slovakia

left justify in out

„Budeme hodnotiť meritum veci. Robert Kaliňák nám podá vysvetlenie, s ktorým buď budeme spokojní, alebo nebudeme. Ale zatiaľ má našu podporu,“ vysvetlil Glváč. Poslanecký klub Smeru-SD sa má dnes o 16:00 zaoberať aktuálnou schôdzou parlamentu, príde časť vedenia strany a aj minister vnútra.

 

Otázkou budúcnosti Kaliňáka sa podľa Glváča budú zaoberať stranícke orgány Smeru-SD. „Kedy ich zvoláme, sa dohodne na úzkom vedení. Budeme riešiť veci s chladnou hlavou,“ konštatoval podpredseda parlamentu. Glváč po vysvetleniach, ktoré Kaliňák zverejnil v pondelok po Koaličnej rade, nevidí dôvod, aby za ministrom nestál.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies