Glváč gratuloval slovenským lyžiarkam, ukázali obrovské srdce

NETKY.SK • 13 Január 2016, 10:32 • 2 min
Glváč gratuloval slovenským lyžiarkam, ukázali obrovské srdce

BRATISLAVA - Po utorkovom triumfe slovenskej reprezentantky Veroniky Velez-Zuzulovej z VŠC Dukla Banská Bystrica v slalome na pretekoch Svetového pohára v rakúskom Flachau mal opäť dôvod na radosť, ktorý zvýraznila 6. miestom jej krajanka a oddielová kolegyňa Petra Vlhová, aj minister obrany SR Martin Glváč. Výkony svojich rezortných športovkýň ocenil v gratulácii.

slovakia

left justify in out

"Odhodlanie, s akým sa po zranení Veronika vrátila na svahy, jej dnes prinieslo tú najkrajšiu odmenu. Obe aj s Petrou ukázali obrovské srdce a dali do svojich jázd všetko. Bolo z nich cítiť túžbu po víťazstve a dobrom výsledku. Myslím si, že celé Slovensko má opäť raz dôvod na veľkú radosť. Veronika a Petra, ďakujeme za úžasný športový zážitok," povedal šéf rezortu obrany, ktorého reakciu sprostredkovala agentúre SITA hovorkyňa Martina Balleková.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies