Glváč: Danko má v pléne chýbať už od začiatku budúceho týždňa

NETKY.SK • 22 Apríl 2016, 15:47 • 2 min
Glváč: Danko má v pléne chýbať už od začiatku budúceho týždňa

BRATISLAVA - Predseda Národnej rady SR Andrej Danko (SNS) má v parlamente chýbať už od začiatku budúceho týždňa. Uviedol to podpredseda parlamentu Martin Glváč (Smer-SD) s tým, že Dankove povinnosti pri vedení schôdze si rozdelia podpredsedovia. Šéfka komunikácie parlamentu Zuzana Čižmáriková dnes potvrdila, že Danka zastúpi Béla Bugár (Most-Híd).

slovakia

left justify in out

Predseda parlamentu má zdravotné ťažkosti a nie je vylúčená ani operácia. Kedy by k nej malo dôjsť, zatiaľ nie je známe. "Kým nie je skončená diagnostika, nevieme to ani vyvrátiť, ani potvrdiť, ale je pravdepodobná operácia," povedala Čižmáriková. Danko podľa jej slov absolvoval základnú preventívnu prehliadku a ďalšie vyšetrenia. Nepovedala, aké ďalšie vyšetrenia ho čakajú.

 

Danko je pacientom Národného onkologického ústavu (NOÚ). Podľa hovorkyne NOÚ Viktórie Vasilenkovej má nejasný ložiskový nález v stene žalúdka. O ďalšom postupe bude onkologický ústav informovať. Čižmáriková nepovedala, či majú vyšetrenia vylúčiť alebo potvrdiť onkologické ochorenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies