Glover Teixeira plánuje suverénne vyhrať

NETKY.SK • 25 September 2014, 11:19 • 2 min
Glover Teixeira plánuje suverénne vyhrať

SAO PAULO - Vyzerá to tak, že Glover Teixeira má motivácie viac než dosť a v zápase s Philom Davisom nechce nechať nič na náhodu.

slovakia

left justify in out

Brazílčan Glover má v pláne ukončiť  “Mr. Wonderfula“ na udalosti UFC 179, ktoré sa má uskutočniť na domácej  pôde  27.10.2014 v Rio De Janeire. Glover tvrdí, že ho porazí tak tvrdo ako to len bude možné a ani jeho vlastný otec ho nezachráni vo verdikte.


Tu je jeho vyjadrenie: "Budem stále robiť tlak  ako to robím stále. Urobím to čo som spravil v zápasoch s Baderom, Hunom a Rampagom. Pôjdem po knockoute. Garantujem, že to nebude tesný výsledok a vyrovnaný zápas . Napríklad  Lyoto Machida vyhral  zápas proti Philovi Davisovi  (UFC 163), ale bolo to tesné mohol vyhrať  podľa mňa aj  Phil. Ja dokážem všetkým, že toto víťazstvo mi nemôžu rozhodcovia zobrať. Nech dajú rozhodovať aj Philovho otca ako rozhodcu vôbec mu to v zápase so mnou nepomôže pretože víťaz som už vopred ja.“

Phil Davis (12-2)  si na svoje konto pripísal svoju druhú prehru v kariére  začiatkom tohto roka v zápase s Anthonym Johnsonom na udalosti UFC 172 začiatkom roka v Baltimore. Na tejto istej udalosti v hlavnom zápase večera prehral aj Glover Teixeira (22-3) proti šampiónovi Jonovi Jonesovi .

 

Či Glover obháji svoje reči alebo tu budú len výkriky do vetra uvidíme už koncom októbra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies