Glazkov i Martin v januári s prvou šancou na titul majstra sveta

NETKY.SK • 28 December 2015, 14:54 • 2 min
Glazkov i Martin v januári s prvou šancou na titul majstra sveta

NEW YORK - O novom držiteľovi momentálne voľného titulu profesionálnej boxerskej organizácie IBF v superťažkej hmotnostnej kategórii sa rozhodne 16. januára budúceho kalendárneho roka v Barclays Center v newyorskom Brooklyne.

slovakia

left justify in out

O poctu, ktorú nedávno administratívne odobrali premožiteľovi Vladimira Klička Tysonovi Furymu, si to rozdajú Ukrajinec Viačeslav Glazkov a Američan Charles Martin. V rámci rovnakého galavečera bude domáci Deontay Wilder proti poľskému vyzývateľovi Arturovi Szpilkovi obhajovať opasok verzie WBC v spomenutej váhe. Priamy televízny prenos v Spojených štátoch amerických zabezpečí spoločnosť Showtime.


Pre 31-ročného Glazkova aj o dva roky mladšieho Martina pôjde o prvú šancu na zisk titulu majstra sveta. "Teším sa na návrat do ringu. Konečne som dostal túto príležitosť. Ďakujem každému, kto mi nejakým spôsobom dopomohol k tejto etape mojej kariéry," vyhlásil podľa špecializovaného portálu Bad Left Hook ukrajinský borec. "Túto možnosť vnímam ako požehnanie. Chcem sa stať svetovým šampiónom, aby som sa do histórie zapísal ako jeden z najlepších bojovníkov superťažkej divízie. Glazkov je skvelý pästiar. V profiringu ešte neprehral, takže mi je jasné, že to nebude nič jednoduché. Zvíťazím. Pripravujem sa a tvrdo trénujem, čiže je v mojich silách dosiahnuť úspech," kontroval americký boxer.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies