Glazer žije! United vyvrátil fámy o majiteľovej smrti

NETKY.SK • 24 Máj 2012, 14:50 • 2 min
Glazer žije! United vyvrátil fámy o majiteľovej smrti

Glazer žije! United vyvrátil fámy o majiteľovej smrti - Futbal MANCHESTER - Manchester United oznámil, že fámy, ktoré sa šíria na internete týkajúce sa zdravia majiteľa Malcolma Glazera, sú nepravdivé.

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER - Manchester United oznámil, že fámy, ktoré sa šíria na internete týkajúce sa zdravia majiteľa Malcolma Glazera, sú nepravdivé.

Na rôznych Twitter účtoch sa objavili tvrdenia, že renomovaný spravodajský zdroj v Spojených Štátoch oznámil správu o smrti Glazera.

Klub overil túto informáciu a vyvrátil jej pravdivosť s tým, žezdroj tejto informácie sa nezakladá na pravde.

Glazer, od jeho prevzatia klubu v roku 2005, nie je obzvlášť populárnou postavou medzi fanúšikmi United, keďže odvtedy dlhy Red Devils narastajú každým rokom.

Na každodennú prevádzku klubu z Old Trafford dohliadajú jeho synovia Joel, Avi a Bryan, pretože Američan, ktorý okrem iného vlastní aj tím NFL Tampa Bay Buccaneers, v apríli 2006 dostal mŕtvicu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona