Glasgow Rangers po odvete 3. predkola iba do EL, ďalej ide Malmö

NETKY.SK • 4 August 2011, 09:24 • 2 min
Glasgow Rangers po odvete 3. predkola iba do EL, ďalej ide Malmö

Glasgow Rangers po odvete 3. predkola iba do EL, ďalej ide Malmö

slovakia

left justify in out

img

Futbalisti škótskeho klubu Glasgow Rangers ukončili svoje putovanie v Lige majstrov už na prvej prekážke. Po minulotýždňovej prehre 0:1 v odvetnom dueli 3. predkola v stredu iba remizovali na trávniku Malmö FF 1:1 a do play off preto postúpil ich švédsky súper.
      Rangers v 24. minúte zásluhou Jelaviča vyrovnali celkový súčet dvojzápasu na 1:1 a hrali pritom oslabení o jedného muža, lebo červenú uvidel Whittaker. V 66. minúte sa musel z ihriska porúčať aj Bougherra a hoci Ricardinho sa po druhej žltej postaral o zníženie početnej výhody domácich, po presnej strele Hamada v 80. minúte sa tešili z postupového gólu.
      Hráči ruského klubu Rubin Kazaň zvíťazili 2:1 nad ukrajinským Dynamom Kyjev a keďže aj prvý zápas vyhrali 2:0, pohodlne postúpili.
      Play off LM 2011/2012 sa bude žrebovať v nyonskom sídle UEFA v piatok 5. augusta (12.00 h). Zdolaní v oboch vetvách 3. predkola postúpia do play off Európskej ligy UEFA 2011/2012.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies