Glasgow Rangers nepredajú Sarverovi ani za 20 miliónov libier

NETKY.SK • 12 Január 2015, 12:32 • 2 min
Glasgow Rangers nepredajú Sarverovi ani za 20 miliónov libier

LONDÝN - Majiteľ basketbalových organizácií Phoenix Suns (NBA) a Phoenix Mercury (WNBA) nepochodil ani s druhou ponukou na kúpu futbalového tímu Glasgow Rangers.

slovakia

left justify in out

Robert Sarver bol ochotný zaplatiť 20 miliónov libier, teda o dva milióny viac ako pri prvom - takisto zamietnutom návrhu. Navyše mal pripravenú mimoriadnu pôžičku vo výške 6,5 milióna libier. Správna rada klubu v pondelok informovala o svojom rozhodnutí Londýnsku burzu s argumentom, že akcionári by s predajom nesúhlasili.

 

Záujem 53-ročného bankára o "jazdcov" nevyvstal náhodou, miliardárovho syna totiž trénuje David Robertson, v rokoch 1991 - 1997 futbalista Rangers, ktorý sa po skončení kariéry usadil práve v Arizone. 

 

Glasgow Rangers sú 54-násobní škótski šampióni, v roku 2012 ich pre finančný krach preradili až do štvrtej ligy v hierarchii domácich súťaží. Medzitým sa už prepracovali o dve poschodia vyššie a v Championship im patrí druhá priečka zaručujúca účasť v baráži o postup medzi elitu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona