Givvo opäť pomohlo. Detská kardiochirurgia získala lampu, ktorá pomôže zachraňovať životy detí

NETKY.SK • 2 September 2021, 19:00 • 2 min
Givvo opäť pomohlo. Detská kardiochirurgia získala lampu, ktorá pomôže zachraňovať životy detí

Unikátny projekt Givvo prichádza na slovenský i európsky trh. Už 1. októbra odštartuje počas módnej udalosti desaťročia v bratislavskej Inchebe. Súčasťou tohto projektu je módna značka The Odds a charitatívna organizácia More Foundation. A práve tá už pomáha charitám na Slovensku i v Európe.

slovakia

left justify in out

Časť zisku z predaja novej exkluzívnej značky The Odds poputuje adresne slovenským i európskym charitatívnym projektom, ktoré pomáhajú ľuďom v núdzi.  The Odds pomáha už pred svojím oficiálnym štartom. Tentoraz putovala pomoc tam, kde ju najviac treba. Na kardiochirurgické oddelenie Detského kardiocentra v Bratislave.

 

img

 

Svetlo, ktoré pomáha

Vďaka More Foundation a Nadácii Šťastné srdcia získalo kardiochirurgické oddelenie špeciálnu čelovú lampu, ktorá sa bude využívať na operačnej sále. Táto lampa umožní na oddelení operovať súbežne na dvoch sálach naraz, čo doteraz nebolo možné. More Foundation venovala Nadácii Šťastné srdcia finančný dar v hodnote 3 000 eur, za ktorý potrebnú LED lampu kúpili. Lampu prišli primárovi kardiochirurgie Matejovi Nosáľovi okrem zástupcov More Foundation odovzdať aj speváčka Dominika Mirgová a herec Matúš Kolarovský.  „Bol to pre nás veľmi emotívny zážitok rozprávať sa s mladými pacientmi a ich rodičmi. Veríme, že sa nám touto pomocou podarilo podporiť ich v neľahkom boji a vďaka daru sa obetavým lekárom podarí zachrániť viac detí,“ povedala po odovzdaní daru zástupkyňa More Foundation.

 

Prečítajte si: Proteínová liečba priniesla možný prelom pre pacientov hospitalizovaných s koronavírusom

 

„Naša nadácia je síce malá, ale máme veľké ciele. Predovšetkým by sme radi zlepšili prenatálnu diagnostiku srdcových chorôb a samozrejme usilovne pracujeme na tom, aby sa u nás na oddelení "srdiečkové deti" cítili čo najlepšie. Tento sponzorský dar je pre nás veľkou pomocou, výrazne zlepší úroveň technického vybavenia našich operačných sál a uľahčí našu prácu," uviedol počas návštevy zástupcov More Foundation na oddelení MUDr. Matej Nosáľ,  primár Kardiochirurgického oddelenia Detského kardiocentra a predseda správnej rady Nadácie Šťastné srdcia.

 

Givvo a The Odds

Pre projekt  Givvo a jeho nadáciu je to už druhá charita na Slovensku, ktorej pomohli pred oficiálnym štartom módnej značky The Odds. More Foundation už prispela kúpou futbalových dresov, hygienických  a iných pomôcok vyše 300 deťom z detských domovov zapojených v projekte futbalového tábora Vittekcamp. Nadácia navyše pomáha charitatívnym projektom v zahraničí.

 

Možno vás zaujme: Martin Klinčúch a Matúš Kolárovský nahrali spoločnú pieseň Rosetta Stone

 

Pomoc tým, ktorí to potrebujú, je základným pilierom fungovania značky The Odds, ktorá je oveľa viac než len dočasný trend. Vďaka svojej sile a zákazníkom môže aj módna značka pomáhať tam, kde to najviac treba – odstraňovať komunitné nedostatky a mierniť utrpenie najslabších. Nová kolekcia The Odds bude uvedená na trh už 1. októbra počas módnej udalosti desaťročia v bratislavskej Inchebe (events.givvo.com). Na tejto oslave módy vznikne komunita, ktorá bude pomáhať ľuďom na celom svete. Zákazníci z jednotlivých krajín kúpou The Odds podporia vždy lokálnu charitu vo svojej domovine.

 

Pomôcť môžete aj vy

Cez nadáciu More Foundation môžete pomôcť aj vy. V prvom rade kúpou oblečenia, z ktorého časť zisku putuje na pomoc lokálnym charitám, ale tiež aj pomocou pri výbere charitatívnej organizácie, ktorá potrebuje pomôcť. More Foundation neustále hľadá nové lokálne charitatívne organizácie, ktorým môže adresovať pomoc. Ak poznáte organizáciu, ktorá by mala prospech z ich podpory, kontaktujte zástupcov nadácie na adrese help@morefoundation.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona