Giuseppe Sannino na lavičku Carpi

NETKY.SK • 29 September 2015, 17:43 • 2 min
Giuseppe Sannino na lavičku Carpi

CARPI - Účastník najvyššej talianskej futbalovej súťaže Carpi FC 1909 má nového kouča.

slovakia

left justify in out

Na lavičku nováčika Serie A prichádza Giuseppe Sannino. Rodák z mestečka Ottaviano nahradil vo funkcii Fabrizia Castoriho, ktorý na stoličke "biancorossi" vydržal v aktuálnej sezóne len šesť kôl. Pätdesiatosemročný Sannino naposledy viedol Cataniu Calcio, s ktorou sa v predošlej sezóne neudržal v Serii B, a tak nasledovalo vypadnutie do tretej najvyššej súťaže. Predtým pôsobil napríklad aj v Siene, Palerme či anglickom Watforde.


Carpi je po sobotňajšej prehre 1:5 v Ríme s AS na poslednom mieste tabuľky Serie A, keď zatiaľ získalo iba dva body za remízy v Palerme a doma s Neapolom a inkasovalo už 15-krát, najviac v celej súťaži. Castori je vôbec prvou trénerskou obeťou v tomto ročníku v elitnej talianskej súťaži, Carpi viedol od júna minulého roka. Hneď v nasledujúcej sezóne s mužstvom získal titul v Serie B a s ním aj postup medzi elitu - prvý v 106-ročnej histórii klubu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies