Giuseppe Iachini novým trénerom Udinese

NETKY.SK • 19 Máj 2016, 17:18 • 2 min
Giuseppe Iachini novým trénerom Udinese

UDINE - Giuseppe Iachini sa stal novým trénerom futbalistov talianskeho prvoligového klubu Udinese Calcio, dostal zmluvu na dva roky.

slovakia

left justify in out

Počas sezóny 2015/2016 v Palerme až dvakrát odvolaný 52-ročný rodák z Ascoli Piceno je v tejto funkcii nástupcom Luigiho De Cania. V minulosti Iachini priviedol k postupu do Serie A tri tímy - Chievo Verona, Bresciu a Sampdoriu Janov.

 

Udinese skončilo v ostatnom súťažnom ročníku na 17. priečke v tabuľke najvyššej dlhodobej súťaže na Apeninskom polostrove iba o bod nad čiarou zostupu. Bol to jeho najhorší výsledok od prieniku medzi elitu v roku 1995.

 

V rokoch 2011 - 2013 finišovalo mužstvo postupne na štvrtej, tretej a piatej pozícii a poberalo renomé najlepšieho "provinčného" klubu. De Canio bol na lavičke od marca, vtedy nahradil Stefana Colantuona.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies