Gitarista skupiny Guns N'Roses konečne našiel životný cieľ! Slash je už 15 rokov triezvy

NETKY.SK • 15 Júl 2021, 21:14 • 2 min
Gitarista skupiny Guns N'Roses konečne našiel životný cieľ! Slash je už 15 rokov triezvy

Ak si do vyhľadávača zadáte meno slávneho gitaristu z Los Angeles, uvidíte zrejme muža, ktorý pózuje s fľaškou bourbonu alebo iného alkoholu v ruke. Pár dní dozadu však infromovala jeho partnerka Meegan Hodgesová na Instagrame, že tieto časy sú minulosťou.

slovakia

left justify in out

Slash natočil na konci osemdesiatych rokov obrovské množstvo hitov s americkou kapelou Guns N’Roses. Kapelu opustil v roku 1996. Už ubehli dva roky od rozhovoru pre portál Belfast Life, kde priznal, že po odchode z kapely hrál  „všade", bez akýchkoľvek cieľov a inšpirácií pre kariériu alebo život.  

 

img

 

Opustil som svoju kapelu a rozviedol som sa, prešiel som všetkými týmito problémami. Mal som problémy s nahrávacou spoločnosťou a bol to naozaj klasický život rockera, ale len z tej zlej strany,” povedal.  

 

 

V roku 2001 mu bola diagnostikovaná srdcová nedostatočnosť následkom chronického požívania alkoholu a drog.  

„O liečbu som požiadal skoro ráno 3. júla 2006” Napísal vo svojej biografii v roku 2007. „ Po tridsiatich dňoch liečby som sa tomu úplne poddal a zistil som vtedy o sebe viac, než som si kedy myslel, že by som o sebe mohol vedieť. A od vtedy som triezvy.” priznáva Slash.  

img

„Najdrahší, gratulujem k 15 rokom triezvosti! Niekto múdry povedal: Závislý, ktorý sa uzdraví je schopný dosiahnuť  čokoľvek. Každý deň som na teba veľmi hrdá, ale dnes som na to obvlášť hrdá. Milujem ťa z celého srdca,“ napísala mu na Instagram verná priateľka Meegan Hodgesová.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies