Gitarista Rolling Stones Ronnie Wood a jeho priateľka Sally čakajú dvojičky

NETKY.SK • 7 December 2015, 10:54 • 2 min
Gitarista Rolling Stones Ronnie Wood a jeho priateľka Sally čakajú dvojičky

LONDÝN - Gitarista Rolling Stones Ronnie Wood sa podľa správy britského denníka Sun stane vo vysokom veku opäť otcom. S 37-ročnou manželkou Sally Humphriesovou, ktorá je majiteľkou divadelnej produkčnej spoločnosti, čaká dvojičky.

slovakia

left justify in out

"Sally a Ronnie Wood s potešením oznamujú, že v júni 2016 čakajú dvojičky," citoval denník hovorcu skupiny. "Je aj zbytočné hovoriť, že sú nadšení a radosťou bez seba z tejto nádhernej správy," citoval hovorcu skupiny denník Guardian. Budú to prvé spoločné deti tohto páru, ktorý sa zosobášil v decembri 2012.


Ronnie Wood už má štyri deti z predchádzajúcich vzťahov. S prvou manželkou, bývalou modelkou Krissy Woodovou, ktorá zomrela na predávkovanie drogami, má syna Jesseho Wooda (39) a z druhého, dlhoročného manželstva s Jo má dcéru Leah (37), syna Tyrona (32) a adoptovaného syna Jamieho, ktorého si Jo priviedla z predchádzajúceho manželstva a on ho adoptoval. Wood má 68 rokov a jeho osobný život sa opakovane preberá v médiách. V roku 2008 sa po 24 rokoch manželstva rozviedol s Jo, pretože sa zaľúbil do vtedy 20-ročnej Rusky Jekateriny Ivanovovej. Ich vzťah sa však o rok skončil, dopĺňa agentúra DPA.


Denník Guardian píše, že Sally nikdy nebrala drogy a k alkoholu má veľmi striedmy vzťah, v dôsledku čoho má dobrý vplyv na Wooda, ktorý je údajne od svojho ôsmeho pobytu v odvykacom zariadení v roku 2010 stále triezvy. Sally povedala magazínu Hello!, že s Ronniem 31-ročný odstup medzi sebou nebadajú, hoci Wood priznal, že jeho manželku ľudia niekedy považujú za jeho dcéru.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies