Gitarista Joe Perry skolaboval po koncerte v New Yorku, ďalšie vystúpenie museli zrušiť

NETKY.SK • 12 November 2018, 07:15 • 2 min
Gitarista Joe Perry skolaboval po koncerte v New Yorku, ďalšie vystúpenie museli zrušiť

NEW YORK - Americký gitarista Joe Perry, člen rockovej skupiny Aerosmith, sa v nedeľu zotavoval v nemocnici po tom, ako krátko po vystúpení s Billym Joelom v newyorskej Madison Square Garden skolaboval.

slovakia

left justify in out

Perry (68) "lapal po dychu a v zákulisí ho museli ošetriť záchranári, ktorí mu aplikovali kyslík a zaviedli tracheálnu trubicu na uvoľnenie dýchacích ciest," uviedol hudobníkov hovorca.

 

Gitarista bol v nedeľu "pri vedomí a reagoval na podnety", musel však zrušiť ďalšie podujatie, ktoré ho čakalo ešte v ten istý deň na Floride. Očakáva sa, že začne opäť vystupovať neskôr v tomto mesiaci, uvádza sa vo vyhlásení hovorcu.

 

img

Steven Tyler a Joe Perry

Zdroj: SITA

 

Perry hral pieseň Walk This Way, ktorú zložil s frontmanom skupiny Aerosmith Stevenom Tylerom a ktorú neskôr prerobila hip-hopová formácia Run-DMC. Krátko nato skolaboval v šatni.

 

Perry, ktorého uviedli do Skladateľskej siene slávy a s kapelou Aerosmith aj do Rockandrollovej siene slávy, je podľa časopisu Rolling Stone jedným zo 100 najlepších gitaristov všetkých čias.

 

img

Steven Tyler a Joe Perry

Zdroj: SITA

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies