Gitarista DJ Ashba odišiel z Guns N' Roses

NETKY.SK • 28 Júl 2015, 16:02 • 2 min
Gitarista DJ Ashba odišiel z Guns N' Roses

USA - Americký gitarista Daren Jay "DJ" Ashba opustil kapelu Guns N' Roses, v ktorej pôsobil od roku 2009.

slovakia

left justify in out

Hudobník o tom informoval prostredníctvom oficiálnej webstránky www.djashba.com, kde sa lídrovi kapely Axlovi Roseovi poďakoval za to, že v neho veril a nazval ho tiež talentovaným človekom, skutočným priateľom, šampiónom a legendou.

 

Gitarista spomína na pôsobenie v kapele ako na "najúžasnejšiu jazdu, akú si kedy mohol predstaviť". Nezabudol ani na fanúšikov a fanúšičky. "Privítali ste ma vo vašich životoch s otvorenými náručiami a ukázali ste mi lásku a podporu, o akej som mohol len snívať," napísal. 

 

Ashba taktiež prezradil, že sa plánuje venovať svojej kapele Sixx:A.M., v ktorej pôsobia aj Nikki Sixx a James Michael. "Vždy ma hnala vpred vášeň pre tvorbu hudby a Sixx:A.M. je miestom, kde sa môžem úprimne prejaviť a zdieľať túto vášeň s mojimi dvoma bratmi a spoluhráčmi, ktorými sú Nikki Sixx a James Michael. Ako iste viete, mojím veľkým požehnaním je aj láska a podpora mojej neuveriteľnej manželky Naty, ktorá je väčšinu tejto úžasnej cesty stále po mojom boku," uviedol 42-ročný muzikant, ktorý so spomínanou formáciou vydal albumy The Heroin Diaries Soundtrack (2007), This Is Gonna Hurt (2011) a Modern Vintage (2014). 

 

Daren Jay "DJ" Ashba sa pridal ku kapele Guns N' Roses v marci 2009. Hudobník nahradil Robina Fincka, ktorý sa vtedy vrátil do skupiny Nine Inch Nails. Ashba, ktorý spolupracoval aj s formáciami BulletBoys, Beautiful Creatures či Mötley Crüe, vydal s Guns N' Roses nahrávku Appetite for Democracy 3D (2014). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies