Gitarista americkej kapely by rád nakrútil horor

NETKY.SK • 14 September 2019, 12:21 • 2 min
Gitarista americkej kapely by rád nakrútil horor

BRATISLAVA - Gitarista americkej kapely Metallica Kirk Hammett by rád nakrútil horor. Päťdesiatšesťročný muzikant to uviedol v projekte Cosmo Music Rockstars In Cars.

slovakia

left justify in out

„Veľmi rád by som režíroval a produkoval horor. Musím si však určiť priority a v súčasnosti hudba pre mňa znamená veľmi veľa a dáva mi silu. No myslím si, že by som dokázal spraviť naozaj úžasný horor. Musel by som si však nájsť čas a tiež niekoho, kto by dal na to peniaze. Soundtrack už mám, takže jednu časť už mám hotovú. Spravilo by mi to veľkú radosť,“ vyjadril sa hudobník.

 

obrazok


Metallica vznikla v roku 1981 v Los Angeles. Súčasnú zostavu tvoria aj gitarista a spevák James Hetfield, bubeník Lars Ulrich a basgitarista Robert Trujillo. Debutovali v roku 1983 albumom Kill 'Em All, po ktorom nasledovali štúdiovky Ride The Lightning (1984), Master Of Puppets (1986), ...And Justice For All (1988), Metallica (1991), Load (1996), Reload (1997), St. Anger (2003), Death Magnetic (2008) a Hardwired... To Self-Destruct (2016). V roku 2013 kapela zverejnila snímku Metallica: Through The Never, ktorú nakrútil režisér a fanúšik kapely Nimród Antal. Dokument v 3D formáte prináša netradičný pohľad na dianie na javisku aj v zákulisí, a to prostredníctvom príbehu jedného z členov štábu, mladíka Tripa, ktorého stvárnil Dane DeHaan.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies