Gitarista Alice in Chains nahral skladbu pre film John Wick 2

NETKY.SK • 30 Január 2017, 15:17 • 2 min
Gitarista Alice in Chains nahral skladbu pre film John Wick 2

BRATISLAVA - Gitarista americkej rockovej kapely Alice in Chains Jerry Cantrell prispel na soundtrack filmu John Wick 2.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatročný interpret nahral pieseň A Job To Do, ktorá uzatvára oficiálny soundtrack. Ten vyjde 10. februára v digitálnej forme a 3. marca vo fyzickej. Bude obsahovať celkovo 23 skladieb.

 

Medzi ďalšími interpretmi, ktorí naň prispeli, sú napríklad Ciscandra Nostalghia, Le Castle Vania, Joel J. Richard alebo Tyler Bates.


Akčný triler John Wick 2 sa dostane do slovenských kín 23. februára. V snímke sa predstavia Keanu Reeves, Bridget Moynahan, Ruby Rose, Ian McShane, Laurence Fishburne, Thomas Sadoski a mnohí ďalší. O réžiu sa postaral Chad Stahelski, autorom scenára je Derek Kolstad.


Jerry Cantrell je zakladajúcim členom spomínanej kapely Alice in Chains, v ktorej pôsobí ako gitarista, vokalista a skladateľ. S formáciou vydal všetkých päť albumov - Facelift (1990), Dirt (1992), Alice in Chains (1995), Black Gives Way to Blue (2009) a The Devil Put Dinosaurs Here (2013). Je tiež autorom ich hitu Would?.

 

Ako sólový interpret ponúkol nahrávky Boggy Depot (1998), Degradation Trip (2002) a Degradation Trip Volumes 1 & 2 (2002). S Ozzym Osbournom nahral album Under Cover (2005).





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies