Gisele Bündchen končí s módnymi prehliadkami

NETKY.SK • 14 Marec 2015, 15:17 • 2 min
Gisele Bündchen končí s módnymi prehliadkami

BRATISLAVA - Brazílska modelka Gisele Bündchen už nebude tvárou módnych prehliadok. Informoval o tom brazílsky denník O Estado de S. Paulo.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročná modelka sa na mólo naposledy postaví v apríli na Týždni módy v Sao Paule. Naďalej sa však bude zúčastňovať na módnych a reklamných kampaniach.


Najlepšie platená a najbohatšia supermodelka nového tisícročia Gisele Caroline Bündchen sa do sveta modelingu dostala náhodou. Ako štrnásťročnú si ju v rýchlom občerstvení na výlete v brazílskom Sao Paule všimol agent Elite Modeling. "Na to zabudnite," znela najskôr odpoveď modelky, ktorá sa dodnes objavila na viac ako 600 obálkach prestížnych časopisov. Zúčastnila sa na národnej súťaži Elite Model Look, kde skončila druhá. Na medzinárodnom kole na Ibize sa jej ušlo štvrté miesto, čo naštartovalo jej hviezdnu kariéru. Bündchen je zapísaná v Guinnessovej knihe rekordov ako najbohatšia supermodelka na svete. Začiatkom roka 2009 sa vydala za quarterbacka amerického futbalového tímu New England Patriots Toma Bradyho a v decembri toho istého roka mu porodila syna Benjamina. V roku 2012 sa im narodilo aj druhé dieťa, dcérka Vivian.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona