Giroud zostane v Arsenale

NETKY.SK • 23 Apríl 2014, 14:20 • 2 min
Giroud zostane v Arsenale

LONDÝN - Francúzsky útočník Olivier Giroud sľúbil, že dodrží kontrakt a zostane v službách anglického futbalového klubu Arsenal Londýn do roku 2016.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný zakončovateľ prežíva solídnu sezónu - v 47 súťažných dueloch dal 20 gólov a po nevýraznom minulom jeho premiérovom ročníku na Ostrovoch razom upútal skautov konkurenčných klubov.

 

"Nevidím najmenší dôvod, prečo by som nemal predĺžiť zmluvu s Arsenalom. Nemali by ste veriť špekuláciám o mojom odchode. Médiá informovali o mnohých veciach, ale nie všetky boli pravdivé. V Londýne a Arsenale som šťastný a myslím si, že to tak bude aj v budúcnosti. Mám platný kontrakt do roku 2016 a chcem ho dodržať. Aspoň si to želám," vyhlásil Giroud pre francúzsku televíznu stanicu TF1 a vyjadril sa aj na margo svojho krajana a zároveň trénera "kanonierov" Arséna Wengera. Tomu vyprší platnosť kontraktu so severolondýnskym klubom po tejto sezóne. "Samozrejme, že všetci chcú, aby zostal a pokračoval v dobrodružstve. Som si istý, že v budúcej sezóne budeme bojovať o titul a na to potrebujeme zdatného kouča a skúsenosti, preto Wenger musí zotrvať vo funkcii," doplnil Giroud. 

 

Londýnsky Arsenal je 13-násobný anglický šampión. Zatiaľ posledný titul však získal pred desiatimi rokmi a hoci to do polovice tejto končiacej sa sezóny vyzeralo s jeho vyhliadkami na primát nádejne, momentálne je v tabuľke na štvrtom mieste a bojuje s piatym Evertonom o účasť v play-off Ligy majstrov 2014/2015. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies