Giroud sa priznal k nevere, čaká ho od Arsenalu pokuta

NETKY.SK • 17 Február 2014, 12:02 • 2 min
Giroud sa priznal k nevere, čaká ho od Arsenalu pokuta

LONDÝN - Francúzsky futbalový reprezentant Olivier Giroud sa prostredníctvom sociálnej siete Twitter priznal k nevere. Útočník anglického klubu Arsenal Londýn okrem manželského sľubu porušil aj tímové pravidlá, keďže s americkou modelkou Celiou Kayovou si "užíval" v predvečer ligového zápasu proti Crystal Palace.

slovakia

left justify in out

Ako informovala írska verzia bulvárneho denníku The Sun, k stretnutiu medzi Giroudom a Kayovou malo dôjsť v noci 1. februára. O niekoľko hodín neskôr čakal "kanonierov" dôležitý duel Premier League proti Crystal Palace.
      

Dvadsaťsedemročný zakončovatel spočiatku románik popieral. Kayová však za nemalú finančnú čiastku poskytla médiám fotografiu z inkriminovanej noci, na ktorej polonahý Giroud vychádza z kúpelne.
      

"Chcem sa ospravedlniť svojej manželke, rodine, priateľom, môjmu trénerovi, spoluhráčom a fanúšikom Arsenalu. Teraz musím bojovať o dôveru svojich najbližších a prosiť ich o odpustenie," kajal sa Giroud na Twitteri.
      

Francúzskeho kanoniera čaká aj mastná pokuta od klubu, keďže hráči Arsenalu majú v predvečer zápasov akýkoľvek neštandardný súkromný program zakázaný.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies