Giroud sa doliečil o mesiac skôr a môže hrať proti United

NETKY.SK • 21 November 2014, 09:51 • 2 min
Giroud sa doliečil o mesiac skôr a môže hrať proti United

LONDÝN - Francúzsky futbalový útočník Oliver Giroud sa po trojmesačnej pauze vracia do zápasového kádra Arsenalu Londýn, zlomenú ľavú holennú kosť si doliečil o mesiac skôr, ako sa pôvodne predpokladalo.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný zakončovateľ chýbal svojmu tímu od augustového remízového zápasu (2:2) na ihrisku Evertonu. Rodák z francúzskeho Chambéry mal byť pôvodne k dispozícii trénerovi Arsénovi Wengerovi až v polovici decembra alebo začiatkom roka 2015, ale vďaka lekárskemu tímu sa dal do poriadku o mesiac skôr.

Giroud môže teoreticky zasiahnuť už do sobotňajšieho zápasu proti Manchestru United. "Pôvodne som čakal, že bude hrať až v januári. Takže sa vracia o mesiac skôr," priznal pre Daily Mail tréner Arsenalu Arséne Wenger. Kouč "kanonierov" po zranení Girouda angažoval z Manchestru United Dannyho Welbecka, ktorý by mal v sobotu nastúpiť prvýkrát proti svojmu bývalému zamestnávateľovi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies