Giroud záchrancom Arsenalu

NETKY.SK • 4 Január 2017, 09:25 • 2 min
Giroud záchrancom Arsenalu

LONDÝN - Olivier Giroud gólom v druhej minúte nadstaveného času zachránil pre Arsenal Londýn bod na ihrisku Bournemouthu. "Gunners" v utorňajšom súboji 20. kola anglickej Premier League prehrávali ešte v 70. minúte 0:3, ale francúzsky futbalista v záverečnej dvadsaťminútovke výraznou mierou prispel k zmazaniu trojgólového manka.

slovakia

left justify in out

Arsenal nezačal dobre, dva góly inkasoval v priebehu štyroch minút a po presnom zásahu Ryana Frasera prehrával v 58. minúte už rozdielom troch gólov. "Na začiatku sme sa trápili, súper začal aktívnejšie. V obrane sme nepodali dobrý výkon. Jeden tím mal viac ako tri dni na oddych," vyjadril sa po zápase tréner Londýnčanov Arsene Wenger.

 

"Bol to pre nás náročný test, ale dokázali sme sa do stretnutia vrátiť. Ukázali sme našu mentálnu silu. Chceli sme vyhrať zápas, chceli sme získať tri body, ale na druhej strane treba poznamenať, že aj veľké tímy tu stratili body," dodal tréner Arsenalu.

 

V závere druhého polčasu prišli veľké chvíle Girouda. Najskôr pripravil gólové šance pre Sancheza a Pereza a v nadstavenom čase potom hlavičkou rozhodol o zisku cenného bodu.

 

"Ukázali sme veľkú mentálnu silu. Som šťastný, že som dal vyrovnávajúci gól, ale stále vo mne vládne sklamanie. Je pekné, že sme sa dokázali vrátiť do zápasu, ale naša hra v závere ukázala, že sme mali hrať lepšie," povedal Giroud pre BBC.

Arsenal prepásol šancu poskočiť na tretie miesto tabuľky, na vedúcu Chelsea stráca po neúplnom 20. kole osem bodov.

 

Premier League - 20. kolo:

 

AFC Bournemouth – Arsenal Londýn 3:3 (2:0)

Góly: 16. Daniels, 20. Wilson (z 11m), 58. Fraser – 70. Alexis Sánchez, 75. Lucas, 90.+2 Giroud, ČK: 82. Francis (Bourn.)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies