Giro 2016 pre Hesjedala možno poslednou Grand Tour

NETKY.SK • 6 Máj 2016, 12:14 • 2 min
Giro 2016 pre Hesjedala možno poslednou Grand Tour

ŽENEVA - Víťaz Giro d'Italia 2012 Ryder Hesjedal pred začiatkom 99. ročníka slávnych cyklistických pretekov naznačil, že edícia 2016 bude jeho poslednou Grand Tour v kariére.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročnému Kanaďanovi v decembri vyprší kontrakt s tímom Trek-Segafredo. "Keď sa na to skutočne pozriete, mohla by to byť moja posledná Grand Tour," povedal rodák z Victorie pre The Canadian press v Ženeve. Hesjedal zvažoval záver kariéry už na konci minulého roka, keď sa nedohodol na pokračovaní zmluvy v zoskupení Cannondale-Garmin. Víťaz dvoch etáp na Gire je jediným Kanaďanom, ktorému sa podarilo vyhrať niektorú z Grand Tour. Vlani skončil na talianskych cestách piaty, tento rok sa bude snažiť o etapové prvenstvá a čo najlepšie umiestnenie v celkovej klasifikácii. Informoval server Cyclingnews.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies