Gipsy Kings sľubujú v Bratislave veľkú flamenco oslavu

NETKY.SK • 16 Február 2018, 16:03 • 2 min
Gipsy Kings sľubujú v Bratislave veľkú flamenco oslavu

BRATISLAVA - Necelé dva mesiace ostávajú do koncertu Gipsy Kings v bratislavskej Aegon aréne NTC. Slávna kapela zavíta do slovenskej metropoly 30. apríla. Exkluzívny bude hlavne tým, že sa títo francúzski muzikanti predstavia v pôvodnej zostave s Chicom Bouchikhim. Večer, na ktorom predstavia nový album, bude korunovaný hitmi Bamboléo, Volare, Baila Me či Djobi, Djoba.

slovakia

left justify in out

Nato, že celosvetovo predali viac ako 20 miliónov albumov, majú na organizátorov nezvyčajne skromné požiadavky a slovenským fanúšikom poslali aj video pozdrav. „Spravíme si veľkú oslavu a čakáme vás v Bratislave," odkazujú temperamentní hudobníci svojim slovenským priaznivcom.

 

Organizátori už majú všetko pripravené a spoločne s fanúšikmi odpočítavajú dni do opätovného návratu kapely, ktorá si svojou vášnivou hudbou podmanila fanúšikov na oboch stranách Atlantiku.

 

„Očakávame 21-členný tím vrátane muzikantov. Priletia do Viedne, odkiaľ ich privezieme k nám do Bratislavy," prezrádza zo zákulisia príprav Michal Očovan z usporiadateľskej agentúry ProMusic. Zároveň uviedol, že 14 ľudí priletí z Marseile, dvaja z Londýna, jeden z Zurichu a štyria z Paríža.

 

Známe sú už aj požiadavky, ktoré nemali ani pol strany jedného hárku a neobsahujú žiadne výmysly. Pochutnajú si na cestovinách, kuracine a pizzi. Plus si vyžiadali niečo malé na občerstvenie ako ovocie a sendviče. „K dispozícii dostanú štyri šatne, chcú čisté uteráky a veľké zrkadlo. Piť budú len minerálnu vodu, žiaden alkohol a ani víno. S tým sa až tak často nestretávame," dodáva Očovan.

 

Gipsy Kings & Chico sa predstavia v zložení Tonino Baliardo, Canut Reyes, Chico Bouchikhi, Nicholas Reyes, Patchai Reyes a Pablo Reyes. Vstupenky sú k dispozícii v sieti TicketLive a Ticketportal.sk. ' TASR informoval PR manažér Edo Kopček z agentúry ProMusic.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona