Ginepri namiesto Agassiho na World Tennis Challenge v Adelaide

NETKY.SK • 7 Január 2018, 11:03 • 2 min
Ginepri namiesto Agassiho na World Tennis Challenge v Adelaide

ADELAIDE - Robby Ginepri nahradí zraneného krajana Andreho Agassiho v kategórii legiend v tíme USA popri mladom singlistovi Francesovi Tiafoem a deblistoch Bobovi a Mikovi Bryanovcoch na exhibičnom tenisovom podujatí World Tennis Challenge 8. - 10. januára na tvrdom povrchu v austrálskom Adelaide.

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesol web tejto akcie. Štyridsaťsedemročný bývalý líder svetového rebríčka Agassi sa počas vianočného obdobia zranil pri snoubordovaní. "Zvyšok sveta" v Adelaide zastúpia Švéd Mats Wilander, Francúz Gael Monfils, Brit Jamie Murray a Brazílčan Bruno Soares a domácu Austráliu Mark Philippoussis, Thanasi Kokkinakis, John Peers a hosťovsky Fín Henri Kontinen. S voľnými kartami sú pripravení predviesť svoje umenie populárni šoumeni Henri Leconte a Mansour Bahrami ako partneri na výber. V pondelok 8. januára podujatie otvorí duel Austrália - zvyšok sveta, v utorok 9. januára bude nasledovať stretnutie USA - zvyšok sveta a v stredu 10. januára príde na rad súperenie Austrália - USA. Každý zápas bude tvoriť dvojhra aj štvorhra terajších hráčov a štvorhra legiend so zapojením Leconta a Bahramiho na rôznych stranách dvorca.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies