Gina Rodriguez si zahrá v hranej adaptácii série Carmen Sandiego

NETKY.SK • 28 Marec 2018, 07:20 • 2 min
Gina Rodriguez si zahrá v hranej adaptácii série Carmen Sandiego

BRATISLAVA - Americká herečka Gina Rodriguez sa predstaví v hranej adaptácii populárnej edukačnej série Carmen Sandiego od spoločnosti Netflix.

slovakia

left justify in out

Rodáčka z Chicaga sa zároveň bude prostredníctvom spoločnosti I Can and I Will productions podieľať na produkcii projektu.

 

Carmen Sandiego vznikla pôvodne ako séria edukačných počítačových hier, ktorá sa neskôr dostala na televízne obrazovky v podobe animovaného seriálu Where on Earth Is Carmen Sandiego? (1994 - 1999) či detských súťažných relácií. O svetobežníckej bývalej špiónke v červenom kabáte a klobúku, ktorá riadi zločineckú organizáciu a je úhlavnou nepriateľkou detektívnej agentúry ACME, pre ktorú kedysi pracovala, tiež vyšli napríklad aj knihy a komiksy.

Okrem hraného filmu Netflix pripravuje aj reboot spomínaného animovaného seriálu. Ten by mal mať premiéru na budúci rok a Rodriguez by v ňom mala Carmen Sandiego prepožičať svoj hlas.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona