Gignac vysvetlil svoje slová o odchode z Marseille

NETKY.SK • 3 December 2014, 13:33 • 2 min
Gignac vysvetlil svoje slová o odchode z Marseille

MARSEILLE - Francúzsky futbalista André-Pierre Gignac, ktorý v utorok pre Gazzetta dello Sport naznačil, že na konci tejto sezóny opustí káder Olympique Marseille, o deň neskôr vniesol do svojho stanoviska viac svetla.

slovakia

left justify in out

"Uviedol som presne to, čo napísali," priznal 28-ročný útočník. "Talianskym novinárom som povedal, že všetko závisí od situácie s mojím kontraktom. Médiá v Miláne sa toho hneď chytili," povedal Gignac podľa portálu FcInterNews.it.

 

S 11 gólmi spoločne s lyonským Alexandrom Lacazettom aktuálne najlepší strelec najvyššej francúzskej súťaže prezradil, aké faktory by ho primäli k odchodu z Marseille: "Musím vedieť, či zostane tréner Marcelo Bielsa. Je to pre mňa podstatné. Ak mi neponúknu predĺženie zmluvy, učiním konečné rozhodnutie. Mojou prioritou zostáva Olympique Marseille a jeho prezident. V žiadnom prípade neodídem v zime," spresnil Gignac. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies