Gigi Hadid a Joe Jonas spolu vydržali len pár mesiacov, rozdelila ich pracovná vyťaženosť

NETKY.SK • 5 November 2015, 10:48 • 2 min
Gigi Hadid a Joe Jonas spolu vydržali len pár mesiacov, rozdelila ich pracovná vyťaženosť

LOS ANGELES - Americký spevák Joe Jonas a modelka Gigi Hadid sa rozišli. Pre americký magazín US Weekly informáciu potvrdil nemenovaný zdroj. Dvadsaťšesťročný rodák z amerického mesta Casa Grande začal s 20-ročnou hviezdou služby Instagram randiť len pred piatimi mesiacmi.

slovakia

left justify in out

Dôvodom ukončenia vzťahu bola zaneprázdnenosť a pracovná vyťaženosť oboch partnerov. Ako uviedol zdroj z blízkosti dvojice, naďalej ostanú priateľmi. Joseph Adam "Joe" Jonas sa preslávil pôsobením v zoskupení Jonas Brothers, ktorého členmi boli aj jeho bratia Kevin a Nick. Spolu nahrali štyri štúdiové albumy It's About Time (2006), Jonas Brothers (2007), A Little Bit Longer (2008) a Lines, Vines And Trying Times (2009). Predvlani však formácia oznámila koniec činnosti. Joe Jonas má na konte aj sólovku Fastlife (2011). Príležitostný herec len nedávno oznámil založenie kapely DNCE, ktorej členmi sú bubeník Jack Lawless, basgitarista Cole Whittle a gitaristka Jin Joo.


Jelena Noura Hadid, prezývaná Gigi, naštartovala modelingovú kariéru už ako dvojročná, keď ju objavil módny návrhár Paul Marciano zo spoločnosti Guess. Vypracovala sa na post uznávanej modelky novej generácie, ktorá je známa najmä vďaka kontaktu prostredníctvom sociálnych sietí. Onedlho sa predstaví aj ako modelka na prehliadke Victoria's Secret Fashion Show.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies