Giggs nastúpil na 1000. zápas proti Realu Madrid

NETKY.SK • 6 Marec 2013, 11:21 • 2 min
Giggs nastúpil na 1000. zápas proti Realu Madrid

MANCHESTER - Stredopoliar anglického futbalového klubu Manchester United Ryan Giggs nastúpil v utorok na svoj jubilejný 1000. zápas. Stalo sa tak v ostrosledovanej osemfinálovej odvete prestížnej Ligy majstrov 2012/2013, v ktorej na Old Trafford privítali "červení diabli" španielsky gigant Real Madrid.

slovakia

left justify in out

Škótsky tréner anglického klubu Alex Ferguson zaradil Giggsa do základnej zostavy proti "bielemu baletu", ktorý v prvom súboji s United remizoval v Madride 1:1. Skúsený veterán, ktorý si 999. zápas zapísal do štatistiky minulý víkend proti Queens Park Rangers, je vzorom pre spoluhráčov. S vedením Manchestru United podpísal na začiatku marca predĺženie zmluvy o rok. Je jediným hráčom, ktorý skóroval aspoň raz v 23 sezónach Premier League v rade.

Tridsaťdeväťročný Giggs mohol prepísať vlastné štatistiky už v sobotňajšom ligovom stretnutí proti Norwichu City, tréner Alex Ferguson ho však nechal oddychovať. Giggs doteraz odohral za United 932 stretnutí, ďalších 64 štartov zaznamenal v drese Walesu a štyri za britský tím počas minuloročných OH v Londýne. Informovala agentúra AP.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies