Gigant rastie ďalej. Coinbase má takmer toľko zákazníkov ako Fidelity Investments

NETKY.SK • 22 Máj 2018, 07:33 • 2 min
Gigant rastie ďalej. Coinbase má takmer toľko zákazníkov ako Fidelity Investments

Explózia zákazníkov Coinbase spôsobila, že burza teraz spravuje viac ako 20 miliónov používateľských účtov. Podľa Washington Post je to takmer toľko ako Fideity Investments.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Coinbase prekračuje celú vertikálnu úroveň investorov od maloobchodných zákazníkov až po veľké hedžové fondy. Spoločnosť Coinbase oznámila spustenie niekoľkých softvérových a záchranných nástrojov pre inštitucionálnych investorov.

 

Princíp rastu pod Brianom Armstrongom

 

Väčšina rastu spoločnosti Coinbase pochádza z trvalých princípov vedenia, ktoré zaviedol generálny riaditeľ Brian Armstrong.

 

„Zameranie sa na ľudí je pravdepodobne najväčšou pákovou činnosťou. Veľkí ľudia vytvárajú skvelé produkty, čo vedie k veľkým ziskom.“

 

Jadrom spoločnosti Coinbase je softvér a Armstrong má zásady pre technológie, ktoré sa vyplácajú. Coinbase verí v budovanie softvéru, ktorý plní kľúčové úlohy so stabilitou.

 

Zvýšenie záujmu o kryptomeny koncom roka 2017 a tým aj rastúce registrácie účtov a objemu transakcií priniesli tieto princípy do testu s napätím na infraštruktúre spoločnosti Coinbase.

 

Armstrong zdôraznil nedávnu prácu Tiny Bhatnagar a jej prijatie opatrení na podporu zvýšeného dopytu.

 

Úspech spoločnosti tiež prináša riešenie zložitosti amerických obchodných a bankových predpisov. Ako uviedla CCN minulý týždeň, hovorí sa, že Coinbase komunikuje s regulačnými orgánmi, aby požiadali o bankovú licenciu. Výsledkom úsilia spoločnosti je, aby Coinbase posilnila legitímnosť nielen samého seba, ale aj blockchain priemyslu ako celku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Erika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies