Gibson možno stihne časť sezóny, čaká ho operácia kolena

NETKY.SK • 17 Október 2013, 12:48 • 2 min
Gibson možno stihne časť sezóny, čaká ho operácia kolena

LONDÝN - Stredopoliar anglického prvoligového klubu FC Everton Darron Gibson možno nevynechá kompletnú sezónu 2013/2014.

slovakia

left justify in out

Tréner Evertonu Roberto Martínez vo štvrtok informoval, že napriek vážnemu zraneniu kolena by sa mohol Gibson vrátiť do zostavy liverpoolskeho klubu ešte počas tohto súťažného ročníka. Dvadsaťpäťročný Ír podstúpi operáciu kolena, ktoré si zranil pri plnení reprezentačných povinností v utorkovom víťaznom zápase kvalifikácie o postup na MS do Brazílie proti Kazachstanu (3:1). Bývalý hráč Manchestru United si poškodil predný skrížený väz pravého kolena. "V utorok som bol skutočne sklamaný," vyhlásil španielsky kormidelník. "Zápas som sledoval. Šlo o nevinnú situáciu, ale práve takéto momenty často sprevádzajú vážnejšie zranenia. Očakával som najhorší scenár, ale po stredajších vyšetreniach môžeme byť optimisti. Lekári potvrdili diagnózu, štruktúra kolena je však neporušená a malo by ísť o jednoduchý zákrok. Teším sa na deň, keď bude Darron opäť schopný hrať. Verím, že sa tak stane počas tejto sezóny," uviedol Martínez.

Darron Gibson vynechal začiatok aktuálneho ročníka pre iné zranenie kolena.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies