Ghančan Mensah z Nitry si zrejme nezahrá na MS 2014

NETKY.SK • 24 Apríl 2014, 16:23 • 2 min
Ghančan Mensah z Nitry si zrejme nezahrá na MS 2014

NITRA - Ghanský futbalista pôsobiaci v corgoňligovom klube FC Nitra John Mensah si zrejme nezahrá na nadchádzajúcich majstrovstvách sveta 2014 v Brazílii.

slovakia

left justify in out

Asistent trénera ghanskej reprezentácie Maxwell Konadu totiž upozornil, že na šampionát sa nedostanú "bývalé" hviezdy, ale len futbalisti v stopercentnej športovej forme pravidelne nastupujúci na klubovej úrovni. Okrem spomenutého 31-ročného stopéra Mensaha sa toto konštatovanie týka aj Dereka Boatenga pôsobiaceho v anglickom Fulhame či Anthonyho Annana, ktorý hráva v nemeckom Schalke 04 Gelsenkirchen.

 

"Povedali sme hráčom, že pri konečnej nominácii nezohľadníme ich predchádzajúcu slávu. Zoberieme do úvahy predovšetkým ich aktuálnu formu a iné dôležité futbalové faktory," cituje ghanasoccernet.com slová asistenta hlavného kouča čiernych hviezd pre domáce médiá. 

 

Ghana sa stretne v G-skupine na MS 2014 s Nemeckom, Portugalskom a USA. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies