Gervinho a Chamakh na odchode z Arsenalu

NETKY.SK • 5 August 2013, 11:34 • 2 min
Gervinho a Chamakh na odchode z Arsenalu

LONDÝN - Tréner Arsenalu Londýn Arsene Wenger nepočíta v novej sezóne so službami útočnej dvojice Gervinho a Marouane Chamakh. Podľa kouča anglického futbalového klubu obaja opustia káder "Gunners" ešte pred štartom novej sezóny Premier League.

slovakia

left justify in out

Za reprezentanta Pobrežia Slonoviny Gervinha zaplatil Arsenal v roku 2011 francúzskemu Lille 11 miliónov libier, Maročan Chamakh prišiel v roku 2010 do londýnskeho tímu zadarmo z Bordeaux. Obaja útočníci nenaplnili očakávania a nevybudovali si stabilné miesto vo Wengerovej zostave.

"Gervinho má namierené do AS Rím a Chamakh do Crystal Palace," uviedol francúzsky tréner podľa agentúry dpa po nedeľňajšej prehre s Galatasarayom Istanbul (1:2) na Emirates Cup-e.

Rimania by mali za Gervinha podľa britských médií zaplatiť 6,9 milióna libier. Arsenal sa usiluje zlákať z Liverpoolu uruguajského kanoniera Luisa Suareza, "Reds" však dve ponuky "kanonierov" zamietli.
      



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona