Gerrardova prvá prihrávka našla Robbieho Keana

NETKY.SK • 8 Júl 2015, 10:33 • 2 min
Gerrardova prvá prihrávka našla Robbieho Keana

CARSON - So Stevenom Gerrardom zavítalo na jeho prvý tréning s futbalovým tímom Los Angeles Galaxy na chvíľu aj typické anglické počasie.

slovakia

left justify in out

V utorok ráno bolo v Carsone chladno a oblačno s miernym mrholením. Zatiaľ čo bývalému kapitánovi anglickej reprezentácie predstavili v popoludňajších hodinách klubové zákulisie, tréningový StubHub Center sa už vyhrieval na kalifornskom slnku. Počasie akoby Gerrardovi pripomenulo zásadnú zmenu v jeho profesionálnom živote. Do USA zamieril po sedemnástich sezónach zasvätených jedinému klubu - FC Liverpool.

 

"Som nadšený. Už sa nemôžem dočkať sobotňajšieho zápasu. Galaxy má výborné mužstvo, skvelé zázemie. Ak sa mi podarí prispieť svojou trochou, myslím si, že nás čaká žiarivá budúcnosť," povedal 35-ročný stredopoliar. Tréner Bruce Arena naznačil, že svoju hviezdnu akvizíciu vyskúša v prvom polčase zápasu International Champions Cupu proti mexickému Clubu América.

 

"Zapadol veľmi dobre. Je to správny chlapík na ihrisku aj mimo neho. Zorientoval sa pomerne rýchlo. Tréning s ním bol v pohode," poznamenal kapitán tímu Robbie Keane, ktorého s Gerrardom spája spoločné pôsobenie v Liverpoole v sezóne 2008/09. Práve na írskeho útočníka smerovala prvá Gerrardova prihrávka.

 

"Lopty od neho sú neuveriteľné. Pre útočníka je radosť mať takého spoluhráča. Nájde vás aj v minimálnom priestore. Navyše je tu jeho víťazná mentalita a súťaživosť. Rozhodne bude pre nás veľkým prínosom," dodal Keane, od ktorého si Gerrard musel požičať krém na opaľovanie. "Faktor 50," prezradil Angličan, vzápätí však vyvrátil možné asociácie: "Ak si niekto myslí, že som sem prišiel iba na prázdniny a po poslednú výplatu vo svojej kariére, veľmi rýchlo ho vyvediem z omylu."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies