Gerrardova budúcnosť nemusí byť spojená s Liverpoolom

NETKY.SK • 31 Október 2014, 11:03 • 2 min
Gerrardova budúcnosť nemusí byť spojená s Liverpoolom

LIVERPOOL - Steven Gerrard nevylučuje možnosť, že táto futbalová sezóna je jeho posledná v FC Liverpool.

slovakia

left justify in out

Po jej skončení kapitánovi a ikone tímu vyprší platnosť súčasnej zmluvy a ak nedostane ponuku na novú, je pripravený odísť. Nedávno ponechal otvorenú otázku prípadného angažmánu v novom klube severoamerickej MLS New York City.

 

"Zaujíma ma iba táto sezóna, zmluvu mám do mája. V tejto chvíli je isté iba to, že tu zostanem do konca ročníka. Chcem ten čas využiť naplno. Určite v lete neskončím s futbalom. Budem hrať ďalej. Počkám a uvidím, či to bude v Liverpoole alebo niekde inde. To závisí od klubu. Ak za mnou neprídu, potom sa poobzerám po niečom inom," povedal pre Daily Telegraph 34-ročný spoluhráč slovenského reprezentačného stopéra Martina Škrtela. 

 

Gerrardovi sa v tejto sezóne zatiaľ vyhýbajú zranenia, doteraz nastúpil vo všetkých stretnutiach Premier League. Celkovo ich má v kariére na konte 482. Reprezentačnú kapitolu uzavrel po tohtoročných majstrovstvách sveta v Brazílii. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies