Gerrardov parádny debut za LA Galaxy, podieľal sa na troch góloch

NETKY.SK • 18 Júl 2015, 08:49 • 2 min
Gerrardov parádny debut za LA Galaxy, podieľal sa na troch góloch

LOS ANGELES - Bývalý dlhoročný kapitán Liverpoolu Steven Gerrard zažil v noci na sobotu vydarený debut v drese svojho nového zamestnávateľa Los Angeles Galaxy. Skúsený anglický futbalista mal výrazný podiel na víťazstve kalifornského klubu v domácom zápase MLS nad San Jose Earthquakes (5:2), keď jeden gól dal a na ďalších dvoch sa podieľal.

slovakia

left justify in out

Hráči Galaxy nezachytili úvod stretnutia, keď už v 25. minúte prehrávali 0:2. Potom sa však nadýchli k parádnemu obratu, ku ktorému významne prispel aj Gerrard. Tridsaťpäťročný stredopoliar v 37. minúte svojím premiérovým gólom za LA vyrovnal na 2:2, keď namieril presne k vzdialenejšej žrdi.

 

Sedem minút predtým mal prsty aj v úvodnom góle domácich, keď po faule na neho v šestnástke premenil pokutový kop kapitán Galaxy Robbie Keane. Írsky reprezentant následne strelil vedúci gól Galaxy po štandardke Gerrarda a v 80. minúte zavŕšil z ďalšej premenenej jedenástky svoj hetrik. Gerrard mohol pridať aj svoj druhý gól, ale jeho strela z priameho kopu opečiatkovala brvno súperovej bránky. V 88. minúte mu pri odchode z trávnika tlieskali diváci postojačky.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies