Gerrard zvažuje koniec reprezentačnej kariéry, tvrdí tréner Liverpoolu

NETKY.SK • 8 November 2013, 12:23 • 2 min
Gerrard zvažuje koniec reprezentačnej kariéry, tvrdí tréner Liverpoolu

LIVERPOOL - Anglický futbalový stredopoliar Steven Gerrard zvažuje po MS 2014 v Brazílii ukončenie reprezentačnej kariéry, aby si predĺžil ešte pôsobenie na klubovej úrovni. Pre ostrovné médiá to uviedol tréner FC Liverpoolu Brendan Rodgers.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný Gerrard odohral v národnom tíme Albiónu od roku 2000 celkovo 107 medzištátnych stretnutí. V historickej tabuľke anglických reprezentantov mu patrí štvrté miesto, pričom jeden duel stráca na Bobbyho Moorea, osem na Davida Beckhama a 18 na brankára Petra Shiltona. Spoluhráč Slováka Martina Škrtela z Anfield Road štartoval trikrát na majstrovstvách Európy a na dvoch svetových  šampionátoch.

"Myslím, že je to pre Stevena vážna téma, ktorú si musí sám vyhodnotiť. Ak však pôjdete na majstrovstvá sveta do Brazílie vo veku 34 rokov, tak je pravdepodobné, že ďalší šampionát už neodohráte. Napokon, podarilo sa to len malému počtu futalistov. Napríklad (Javier) Zanetti a (Paolo) Maldini hrali až do vyššieho veku, ale je to skôr výnimka, ako pravidlo," povedal Rodgers.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies