Gerrard: S Norwichom musíme hrať ako vo finále LM 2005

NETKY.SK • 15 Apríl 2014, 13:15 • 2 min
Gerrard: S Norwichom musíme hrať ako vo finále LM 2005

LIVERPOOL - Kapitán futbalistov aktuálneho lídra anglickej Premier League FC Liverpool Steven Gerrard vyzval svojich spoluhráčov, aby v nedeľňajšom ligovom stretnutí 35. kola na ihrisku Nowichu hrali tak, ako keby to bol ich posledný zápas v kariére.

slovakia

left justify in out

"The Reds" počas ostatného víkendu zdolali vo veľmi dôležitom súboji o titul Manchester City 3:2 a na Carrow Road budú chcieť potvrdiť zisk troch bodov z domácej pôdy.

 

Tridsaťtriročný anglický reprezentant Gerrard si zaspomínal na tímového ducha Liverpoolu z finále Ligy majstrov 2005, keď dokázal triumfovať nad AC Miláno napriek manku 0:3. "K zápasu proti Norwichu musíme pristúpiť tak, ako k tomu proti Milánu spred deviatich rokov. Musíme zabudnúť na to, akej farby majú dresy a považovať ich za najlepších hráčov sveta. Potrebujeme sa na tento duel pripraviť tak, ako keby bol náš posledný. Každý zápas bude dôležitejší a dôležitejší, pretože sa blížime ku koncu sezóny. Pre nás sa teraz Norwich stáva ďalším Manchestrom City, Chelsea alebo Manchestrom United," uviedol Gerrard pre televíznu stanicu Sky Sports. 

 

Nedeľňajšie víťazstvo Liverpoolu nad "Citizens" bolo jeho desiate ligové po sebe, na čele Premier League má dvojbodový náskok pred londýnskou Chelsea. Do konca sezóny treba obom ešte odohrať štyri kolá. "Mohli by sme vyhrať aj trinásť zápasov po sebe a ak potom prehráme ten posledný, bude nám to nanič. Nikto si to nebude pamätať. Jediné, čo sa zapíše do histórie, je zisk titulu," dodala ikona Liverpoolu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies