Gerrard po víťaznom debute za LA Galaxy:Cítil som sa skvele

NETKY.SK • 12 Júl 2015, 10:17 • 2 min
Gerrard po víťaznom debute za LA Galaxy:Cítil som sa skvele

CARSON - Anglický futbalista Steven Gerrard má za sebou úspešný debut v drese Los Angeles Galaxy, ktorý absolvoval v sobotňajšom prípravnom zápase proti mexickému Clubu America.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný stredopoliar sa počas svojho prvopolčasového pobytu na ihrisku dostal aj do jednej šance, ktorú mu zlikvidoval brankár súpera. Gerrardov nový tím zvíťazil 2:1, keď otočil skóre po góloch Robbieho Keanea a Alana Gordona.

 

Gerrard, ktorý prišiel do Los Angeles po sedemnástich rokoch strávených v FC Liverpool, by si mohol debut v americkej MLS odkrútiť už v piatok proti San Jose Earthquake. "Cítil som sa skvele. Bol to ťažký zápas proti silnému súperovi. Som rád, že mám za sebou takýto debut. Verím, že sa budem zlepšovať a postupom času sa ešte viac zohrám s novými spoluhráčmi," vyhlásil Gerrard, ktorý nastúpil v drese s jeho obľúbenou osmičkou. S ňou bavil fanúšikov aj počas pôsobenia v Liverpoole.

 

"Steven hral dobre. Ukázal, že zo svojho umenia toho ovláda veľmi veľa. Jeho prihrávky mali oči, páčila sa mi jeho kooperácia s Juninhom. Vyhral niekoľko súbojov, pomohol vytvoriť šance, dokonca sa v jednej z nich ocitol a mohol pri svojom debute skórovať. Myslím, že jeho pobyt na ihrisku je pre neho i náš tím povzbudením do ďalších zápasov," konštatoval kouč Galaxy Bruce Arena.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies