Gerrard oslávil sedemstovku postupom v pohári

NETKY.SK • 5 Február 2015, 08:33 • 2 min
Gerrard oslávil sedemstovku postupom v pohári

LIVERPOOL - Futbalista Steven Gerrard odohral v stredu 700. duel za FC Liverpool, so spoluhráčmi mal po ňom radosť z postupu do osemfinále Anglického pohára. V opakovanom stretnutí 4. kola zdolali The Reds druholigový Bolton 2:1, o postupe rozhodli medzi 86. a 91. minútou presnými zásahmi Raheem Sterling a Philippe Coutinho.

slovakia

left justify in out

Gerrard je tretím hráčom histórie so 700 zápasmi za Liverpool. Viac odohrali len Ian Callaghan (857) a Jamie Carragher (737). Za triom sedemstovkárov potom nasledujú Ray Clemence a Emlyn Hughes so 665 štartmi. Tridsaťštyriročný stredopoliar už zápisy svojich predchodcov pravdepodobne neprekoná, keďže v lete odchádza do zámorskej MLS do Los Angeles Galaxy. V Boltone nastúpil v špeciálnych kopačkách, na ktorých mal vyšité číslo sedemsto a mená svojich dcér Lilly a Lexie. 

 

Liverpool mal v Boltone viac z hry, vytváral si šance, ale nedokázal ich premeniť. Po necelej hodine hry fauloval Martin Škrtel v šestnástke Zacha Clougha a Eidur Gudjohnsen otvoril z pokutového kopu skóre. "Určite to nemala byť penalta, potvrdili to aj opakované zábery," uviedol po stretnutí kouč Brendan Rodgers. V 66. min išiel predčasne pod sprchy domáci Neil Danns. Liverpool pokračoval v tlaku a napokon otočil výsledok. "Už v prvom polčase sme mali množstvo šancí. Potom sme dostali gól z penalty, ktorá nemala byť. Musím oceniť silu nášho tímu. Pokoj hráčov a zvyšovanie tempa boli veľmi dobré. Dali sme dva góly, ale mohli sme aj viac," uviedol Rodgers. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies