Gerrard opäť zahviezdil, za Galaxy strelil ďalší víťazný gól

NETKY.SK • 28 September 2015, 12:58 • 2 min
Gerrard opäť zahviezdil, za Galaxy strelil ďalší víťazný gól

CARSON - Steven Gerrard strelil svoj druhý gól v drese Los Angeles Galaxy a opäť bol víťazný. Po nedeľňajšej výhre 3:2 nad Dallasom sa obhajcovia titulu vyšplhali už na čelo celkového poradia severoamerickej futbalovej MLS.

slovakia

left justify in out

Prvý raz sa v jednom stretnutí strelecky presadili všetky tri hviezdy kalifornského tímu, keď anglický stredopoliar po zmene strán v 57. min nadviazal na presné zásahy Giovaniho Dos Santosa a Robbieho Keana z prvého polčasu. Galaxy zastavili sériu troch stretnutí bez streleného gólu.


"So svojím sebavedomím nemám žiaden problém. Myslím si, že môj gól pomohol v prvom rade mužstvu. V tejto fáze sezóny sú prvoradé tri body, nie individuálne výkony a rozprávky o tom, kto strieľa góly," vyhlásil 35-ročný bývalý anglický reprezentant, ktorý do USA zamieril po 17 rokoch v FC Liverpool.

 

Za "The Reds" skóroval v 504 zápasoch 120-krát a získal s nimi trofej v Lige majstrov. Jeho prvý gólový zápis v MLS prišiel už v júlovom debute proti San Jose, na druhý čakal deväť stretnutí a zrodil sa z rýchleho protiútoku po pohotovej strele zvnútra šestnástky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies