Gerrard je liverpoolskym supermanom

NETKY.SK • 2 Január 2015, 14:16 • 2 min
Gerrard je liverpoolskym supermanom

LIVERPOOL - Ohlasy britských médií a futbalových osobností na piatkové rozhodnutie Stevena Gerrarda opustiť na konci tejto sezóny anglický klub FC Liverpool

slovakia

left justify in out

Phil McNulty (futbalový šéfredaktor BBC): "Odchod Stevena Gerrard zanechá v FC Liverpool obrovskú medzeru. Bude takmer nemožné zaplniť ju. S Kennym Dalglishom môže súperiť o poctu najlepšieho hráča histórie klubu." 

 

Terry McDermott (stredopoliar FC Liverpool 1974 - 1982): "Pamätajte na moje slová, Gerrard je najväčšou osobnosťou Liverpoolu. Je to smutný deň pre každého človeka spojeného s klubom. Dalglish žiaril v silnom kádri, ale Gerrard dotiahol k trofejam aj priemerné mužstvá." 

 

Liverpool Echo: "Koniec éry" 

 

Peter Crouch (útočník FC Liverpool 2005 - 2008): "Mal som šťastie natrafiť v kariére na mnoho top hráčov, ale Stevie G je jednoznačne najlepší." 

 

Gary Lineker (bývalý anglický reprezentant): "Jeden z najlepších hráčov, ktorí svojou prítomnosťou poctili trávniky Premier League." 

 

Jamie Carragher (obranca FC Liverpool 1996 - 2013): "Smutný deň pre Liverpool a Anglicko. Keď však všetko zvážim, ide o správne rozhodnutie" 

 

The Guardian: "Steven Gerrard sa rozhodol správne ukončiť teraz svoju pozoruhodnú liverpoolsku kariéru." 

 

Matt Dickinson (športový šéfredaktor The Times): "Je Gerrard najlepším anglickým futbalistom bez ligového titulu? Prichádza do úvahy spoločne s Garym Linekerom a Bobbym Mooreom." 

 

Dietmar Hamann (stredopoliar FC Liverpool 1999 - 2006): "Končí sa éra. Ďakujem za mnoho krásnych momentov." 

 

Daily Mail: "Odohral 695 zápasov, strelil 180 gólov. Gerrard končí v Liverpoole." 

 

Jamie Redknapp (stredopoliar FC Liverpool 1991 - 2002): "Gerrard je liverpoolskym supermanom, ale nastal správny čas na odchod." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona