Germaine de Randamieová by chcela dať šancu Holly Holmovej na odvetu, no Cyborg si to tak nemyslí

NETKY.SK • 21 Február 2017, 13:57 • 2 min
Germaine de Randamieová by chcela dať šancu Holly Holmovej na odvetu, no Cyborg si to tak nemyslí

Cristiane Cyborg bola minulý týždeň prítomná v Barclays Center na historicky prvom zápase ženskej featherovej váhy. Zápasilo sa hneď o titul váhy, sily si v zápase zmerali Germaine de Randamieová a Holly Holmová. Víťazkou sa stala de Randamieová.

slovakia

left justify in out

Nová šampiónka vyhlásila, že ďalší zápas by chcela dať šancu zasa Holmovej. A to z toho dôvodu, že Holmová dala odvolanie na prešetrenie rozhodcovho konania. Zápasníčka si myslí, že rozhodca mal viackrát potrestať holandskú zápasníčku po tom ako ju udrela po zaznení gongu, ktorý signalizuje koniec kola.

 

Brazílska zápasníčka o tomto incidente rozprávala pre MMA Hour. Podľa nej de Rondamieová neútočila po odznení signálu schválne, a myslí si, že holandská zápasníčka vyhrala zaslúžene. Napriek tomu si myslí, že to čo povedala je dosť vtipné.

 

"Znie to dosť vtipne, lebo vedeli už predtým ako išli do oktagonu, že víťazka si zmeria sily so mnou. Ja som tam mala byť aj teraz. Ale toto teraz nebolo možné, takže dali dokopy tento zápas a s víťazkou pôjdem ja. Po tomto znie vtipne to vyhlásenie, že keď mám zápasiť proti Cyborg tak som zranená ale ak to bude Holly Holmová tak OK."

 

Cyborg sa momentálne naťahuje s protidopingovou agentúrou ale aj napriek tomu je najlepšou, ženskou zápasníčkou v histórií ženskej MMA. Ešte pred pár dnami povedala de Rondamieová, že nemá problém zápasiť s hocikým len teraz si musí dať dokopy ruku. A na to teraz povedala, že s Holly Holmovou si môžu dať odvetu.

 

Podľa Cyborg UFC nepovolí odvetu nakoľko bol zápas nudný takže odveta by sa iba ťažko predávala. Na druhej strane zasa Cyborg je veľmi rada, že UFC začalo venovať väčšiu pozornosť ženskej featherovej váhe.

 

"Som veľmi rada, že konečne mám svoju váhu. Viem, že táto váha zostane. Nezáleží na tom kedy budem zápasiť teraz či neskôr, môj čas príde. Každý vie kto je šampiónkou 145 librovej váhy. Skoro 10 rokov som šampiónka a aj teraz trénujem tak ako vyzývateľka číslo jedna".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies