Germain de Randamie vraj nechce zápasiť proti Cris Justinovej

NETKY.SK • 8 Jún 2017, 13:40 • 2 min
Germain de Randamie vraj nechce zápasiť proti Cris Justinovej

BRATISLAVA - Škrt cez rozpočet UFC, ktoré plánovalo zorganizovať zápas momentálnej šampiónky váhy-do 145 libier s Cris "Cyborg" Justinovou. Manažér Germaine de Randamie s poďakokvaním túto ponuku odmietol s tým, že zápasu sa nehodlajú zúčastniť.

slovakia

left justify in out

"Germain sa rozprávala o Cyborg so svojím tímom a rozhodli sa tak, že do zápasu nejdú lebo Cyborg je podvodníčka, a už ju aj prichytili pri podvodoch aj takto keď sú pravidlá ešte prísnejšie. Cyborg je taký človek, ktorý sa radšej snaží vyhýbať pravidlám ako keby ich mala dodržať."

 

Cyborg bola prichytená v roku 2011 s nedovolenou látkou stanazolom, a ak niekoho raz prichytia s nedovolenými látkami tak sa naňho veľmi rýchlo prilepí slovo podvodník. Veľmi jej nepomohlo ani to, že minulý rok bola tiež prichytená s nedovolenou odvodňovacou látkou, za ktorú nakoniec napokon nedostala trest lebo ju mala na lekársky predpis. Dobre to však jej menu určite nespravilo.

 

Cyborg ale hneď aj odpovedala de Germainovej: "Je jednoznačné, že sa ma bojí. Bojí sa so mnou vstúpiť do oktagonu. To, že som podvodníčka je iba výhovorka aby so mnou nemusela zápasiť. Toto nie je môj problém, toto je problém UFC. Hovoria, že USADA nie je dosť spoľahlivá. Kto je vlastne Germaine de Randamie? Megan Andersonová je dvakrát slávnejšia ako ona, a ona nemá prehraté zápasy s Amandou Nunezovou a ani s Juliou Buddovou. Ja som majsterka sveta, Germaine de Randamieová je iba šampiónka UFC. Budem rešpektovať keď Germaine de Randamiová povie, že so mnou nebude chcieť zápasiť, ale aj ona dobre vie, že som čistá."

 

Odkedy de Randamieová porazila Holly Hollmovú a stala sa šampiónkou novej váhy každý čaká iba na to kedy ju proti Cyborg. Lenže ona sa už od začiatku vyhýba tejto konfrontácií. Najprv hovorila, že má zranenú ruku a teraz toto. Ktovie či sa fanúšikovia vôbec dočkajú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies