Geri Halliwell je dvojnásobnou matkou

NETKY.SK • 21 Január 2017, 16:54 • 2 min
Geri Halliwell je dvojnásobnou matkou

LONDÝN - Anglická speváčka, herečka a spisovateľka Geri Halliwell, známa aj ako Ginger Spice z už nefungujúcej dievčenskej skupiny Spice Girls, je dvojnásobnou matkou.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťštyriročná interpretka dnes porodila chlapčeka, ktorého meno zatiaľ neprezradila. O radostnej novinke informovala prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde tiež napísala, že bábätko po narodení vážilo 3401 gramov.


Otcom dieťaťa je speváčkin manžel Christian Horner, ktorý pôsobí ako šéf tímu formuly 1 Red Bull. Pre dvojicu, ktorá sa zosobášila predvlani v máji, ide o prvého spoločného potomka. Rodáčka z mesta Watford je už matkou desaťročnej dcéry Bluebell Madonny, ktorú má s bývalým priateľom, scenáristom Sachom Gervasim.


Geraldine Estelle "Geri" Horner sa preslávila v spomínanej formácii Spice Girls, s ktorou vydala albumy Spice (1996) a Spiceworld (1997). V roku 1998 skupinu opustila a vydala sa na sólovú dráhu. Na konte má štúdiovky Schizophonic (1999), Scream If You Wanna Go Faster (2001) a Passion (2005). So Spice Girls potom ešte vydala výberovku Greatest Hits (2007) a taktiež spolu s ostatnými členkami absolvovala svetové turné. Objavila sa aj v jednej epizóde televízneho seriálu Sex v meste (1998 - 2004) a zahrala si napríklad aj vo filme Zastaneš a neprežiješ 2 (2009). Píše i knihy pre deti, je autorkou série príbehov o Ugenii Lavender, ktoré na Slovensku vychádzajú pod názvom Eugénia Levanduľová.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona