Gergö Kocsis prvou letnou akvizíciou Dunajskej Stredy

NETKY.SK • 16 Jún 2016, 18:25 • 2 min
Gergö Kocsis prvou letnou akvizíciou Dunajskej Stredy

BRATISLAVA - Člen širšieho kádra maďarskej reprezentácie Gergö Kocsis sa stal s definitívnou platnosťou súčasťou kádra slovenského futbalového klubu FC DAC 1904 Dunajská Streda.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný obranca (nar. 7. marca 1994) s vedením klubu zo Žitného ostrova vo štvrtok podpísal zmluvu na tri roky. Do 7. tímu uplynulého ročníka Fortuna ligy prichádza z Akadémie Ferenca Puskása, mužstvo po uplynulej sezóne zostúpilo z elitnej maďarskej súťaže.


"Sme veľmi šťastní, že sme získali hráča ako Gergö, ktorý mal možnosť pripravovať sa s maďarskou reprezentáciou pred majstrovstvami Európy 2016. Jeho jasným cieľom musí byť, aby si tvrdou prácou a úspechmi v našom klube vybojoval v blízkej budúcnosti miesto v užšom reprezentačnom výbere Maďarska," uviedol pre dunajskostredský klubový web nový belgický športový riaditeľ FC DAC 1904 Jan van Daele.


Rodák z Budapešti Gergö Bence Kocsis je bývalý maďarský mládežnícky reprezentant, na klubovej úrovni pôsobil vo Videotone a v spomenutej Akadémii Ferenca Puskása.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies