Gérarda Depardieua zatkli za jazdu pod vplyvom alkoholu

NETKY.SK • 30 November 2012, 08:04 • 2 min
Gérarda Depardieua zatkli za jazdu pod vplyvom alkoholu

Gérarda Depardieua zatkli za jazdu pod vplyvom alkoholu - Celebrity Francúzskeho herca Gérarda Depardieua vo štvrtok po menšej dopravnej nehode v Paríži zatkli za to, že na svojom skútri jazdil pod vplyvom alkoholu. Informovala o tom agentúra Reuters s od

slovakia

left justify in out

img

Francúzskeho herca Gérarda Depardieua vo štvrtok po menšej dopravnej nehode v Paríži zatkli za to, že na svojom skútri jazdil pod vplyvom alkoholu. Informovala o tom agentúra Reuters s odvolaním sa na prokuratúru.

Depardieu sa podrobil výsluchu po tom, ako spadol zo svojho skútra, pričom si ľahko poranil lakeť. Pri incidente nikto iný neutrpel zranenia.

Jeden z najznámejších francúzskych hercov, ktorý účinkoval vo viac než 100 filmoch, sa v ostatnom čase "zviditeľňuje" negatívnym spôsobom. Pred niekoľkými mesiacmi sa naňho písomne sťažoval istý šofér, ktorého mal Depardieu v auguste po ostrej hádke v Paríži napadnúť a zbiť.

Vlani Depardieu rozhorčil spolucestujúcich, keď pred štartom močil v chodbičke lietadla spoločnosti Air France. Spôsobil tým meškanie, nakoľko sa lietadlo muselo vrátiť na svoje parkovacie miesto.

Očití svedkovia uviedli, že Depardieu sa zdal byť vtedy opitý a trval na tom, že má právo použiť toaletu aj počas štartu lietadla, keď cestujúci musia zostať pripútaní vo svojich sedadlách.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies